CRM مخفف مدیریت ارتباط با مشتری میباشد و هدفش این است که ارتباط با مشتریانمان و نحوه پاسخ به نیازها و در خواستهای آنها را به بهترین شکل مدیریت کنیم. که این امر باعث موفقیت روز افزون کسب و کارمان خواهد شد.
سی آر ام موفق، کسب و کار را از دید مشتری میبیند و در برنامه ریزی خود تجربه مشتری را در نظر میگیرد. نگاه از دید مشتری به شما کمک میکند تا شکافها و فرصتهای موجود در کسب و کارتان را مشاهده و استراتژی و فرآیندهای موثرتری برای سازمان در نظر بگیرید.
ساز و کار دنیای امروز بر اساس رقابت شدید در مسائل اقتصادی پایه گذاری شده است. به شکلی که توسعه شرکت های تجاری با استفاده از روش های راهبری که در گذشته اجرا می شد امری کاملا محال می باشد. استفاده از تکنولوژی های نوین در دنیای اقتصاد توانسته است سبب رشد 300 برابری شرکت های اقتصادی شود. کاربرد نرم افزارهایی مانند crm توانسته تا حد زیادی به وابستگی شرکت ها در کاربرد گسترده نیروهای انسانی پایان دهد. crm توانسته است دیتا بیس مدونی را از عملکرد کلی شرکت در مواجه با مشتریان در اختیار مدیران اجرایی موسسات قرار دهد.
در واقع یکی از مهمترین عوامل مخرب در زمان راه اندازی کسب و کارهای اقتصادی فروش بی برنامه و نداشتن تصویری واضح و روشن از آینده کسب و کار می باشد. در نهایت استفاده از نرم افزار crm توانسته است تا حد زیادی به کنترل مشکلات اینچنینی کمک نماید. در نهایت کاربرد این نرم افزار به پیگیری های صورت گرفته در موسسات نظم و سرعت بیشتری خواهد بخشید. در نهایت در ادامه این مقاله ما سعی داریم تا برای این پرسش اساسی که آیا crm یک نرم افزار است یا یک فرهنگ؟ پاسخی بیابیم.
تعریف کلی فرهنگ و تاثیر گذاری آن در مدیریت سازمان ها
برای پاسخ به پرسش آیا crm یک نرم افزار است یا یک فرهنگ؟ بهتر است شما را با مفهوم فرهنگ در سازمان آشنا کنیم. در حالت کلی عدم شناخت مفهوم فرهنگ می تواند تا حد زیادی سبب سردرگمی ما در اصلاح ساختارهای فرهنگی جاری در سازمان های اقتصادی شود. در نتیجه برای ایجاد تغییر و تحولات موفقیت آمیز بهتر است تا ما اندکی با این مفاهیم آشنا شویم. در واقع فرهنگ در سازمان ها را می توان در دو دسته کلی بایست ها و هسته های پذیرفته شده طبقه بندی نمود. فرهنگ مجموعه ای از الگوهای رفتاری معمول در بطن جامعه های مدنی می باشد. از طریق فرهنگ می توان به نتایج مطلوب و اهداف از پیش تعیین شده دست یافت. عدم دستیابی به نگرش درست در بحث فرهنگ می تواند تا حد زیادی مانع ایجاد تغییرات کاربردی در سازمان ها شود.
بررسی لزوم کاربرد سیستم های یکپارچه و تاثیرگذاری فرهنگ سازمانی بر این مورد
در ابتدا باید بدانیم که شکل گیری فرهنگ های سازمانی کاملا به نوع رفتارهای درون سازمانی وابسته می باشد. این امر به این معنا است که انسان برای رسیدن به اهداف از وسایل و امکانات موجود استفاده می کند. در نهایت استفاده از امکانات مطابق الگویی خاص در مجموعه صورت می پذیرد. این رفتارها نیز به شکلی کاملا اصولی به افراد دیگر انتقال داده می شود. در نتیجه گسترش یک روش مدیریت در مجموعه خود نشان دهنده رواج یک اصل، مطابق رفتارهای جمعی جاری در سازمان می باشد.
این امر در رابطه با کاربرد تکنولوژی های نوین نیز کاملا قابل انطباق می باشد. در ابتدا برای رسیدن به اهداف بالا در موسسات و شرکت های سازمانی باید در طرز تفکر اولیه شرکت تغییر اساسی را ایجاد نمود. برای درک بهتر این موضوع می توان اینگونه بیان نمود که برای کاربرد سیستم های یکپارچه در سازمان ها ابتدا نیاز است تا صدر اجرایی در این سازمان ها به اهمیت کاربرد این تکنولوژی پی برده باشند. در نهایت تغییر در مدیریت سازمان می تواند سبب تغییر در روش های اجرایی در این سازمان ها شود. تا به اینجا توانسته ایم قدری شما را در یافتن پاسخ پرسش مهم آیا crm یک نرم افزار است یا یک فرهنگ؟ یاری نماییم. در نهایت با مطالعه بخش پایانی شما عزیزان پاسخ مناسب این پرسش که آیا crm یک نرم افزار است یا یک فرهنگ؟ را خواهید یافت.
اهمیت استفاده از سیستم های یکپارچه در رشد سازمان ها
یافتن پاسخ مناسب این پرسش که آیا crm یک نرم افزار است یا یک فرهنگ؟ وابسته به درک اهمیت سیستم یکپارچه در سازمان می باشد. برای توسعه کاربرد سیستم های یکپارچه مشتری مدار مانند crm در سازمان ها نیاز است تا ابتدا رشد فکری مورد نیاز برای آنها ایجاد گردد. کاربرد این نرم افزار همراه با سایر نرم افزارهای یکپارچه سازی در بعد مالی و انبار داری می تواند سبب ایجاد تحولات قابل توجهی در فرایندهای اجرایی سازمان گردد. توجه داشته باشید که کاربرد سیستم های یکپارچه به خصوص در شرکت های ایرانی که از ساختار مالی مشخصی تبعیت می نمایند بسیار اهمیت دارد. یکپارچه سازی نرم افزارهایی مانند crm با سایر نرم افزارهای بخش های انبارداری، اتوماسیون، اداری، بانکداری و بیمه ای توانسته است سبب رشد ارزش افزوده در این سازمان ها شود.
بررسی مزایای استفاده از سیستم های یکپارچه crm در سازمان ها
بررسی مزایای کاربرد crm پاسخ مناسب این پرسش که آیا crm یک نرم افزار است یا یک فرهنگ؟ می باشد. استفاده از سیستم یکپارچه crm برای کاربران آن مزایای متعددی را ایجاد می نماید. افزایش فروش در سازمان ها، افزایش نرخ نگهداری مشتریان، بهبود خدمات پشتیبانی و خدمات پس از فروش و همچنین کاهش هزینه های مورد نیاز در بحث تبلیغات تنها بخشی از مزایای کاربرد این نرم افزار در سازمان ها می باشد. در نهایت این امر خود نشان دهنده اهمیت کاربرد نرم افزارهای پشتیبانی کاربردی مانند crm در سازمان ها و موسسات می باشد. در نهایت امیدواریم با مطالعه متن شما به پاسخ این پرسش که آیا crm یک نرم افزار است یا یک فرهنگ؟ دست یافته باشید.