امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی، حسابداری یکی از مهمترین ستون های موفقیت و پیشرفت در کسب و کار ها به شمار می آید. از جمله اصولی ترین عوامل مهم در این حوزه، استفاده بهینه و دقیق از نرم افزار حسابداری بازرگانی است. این نرم افزار با ویژگی ها و امکانات خاص خود، مدیران ارشد، مدیران مالی و حسابداران شرکت های بازرگانی را در انجام امور مدیریتی، مالی، کنترل و نظارت درآمد ها و هزینه ها، کنترل موجودی انبار، مدیریت مشتریان و تامین کنندگان یاری می کند.
معرفی بهترین نرم افزار حسابداری بازرگانی
امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی، حسابداری یکی از مهمترین ستون های موفقیت و پیشرفت در کسب و کار ها به شمار می آید. از جمله اصولی ترین عوامل مهم در این حوزه، استفاده بهینه و دقیق از نرم افزار حسابداری بازرگانی است. این نرم افزار با ویژگی ها و امکانات خاص خود، مدیران ارشد، مدیران مالی و حسابداران شرکت های بازرگانی را در انجام امور مدیریتی، مالی، کنترل و نظارت درآمد ها و هزینه ها، کنترل موجودی انبار، مدیریت مشتریان و تامین کنندگان یاری می کند. در این محتوا، به معرفی ویژگی های بهترین نرم افزار حسابداری بازرگانی خواهیم پرداخت.
نرم افزار حسابداری بازرگانی
نرم افزار حسابداری بازرگانی، نرم افزاری است که به عنوان یک گزینه کاربردی و مناسب برای کسب و کار های بازرگانی ارائه می شود. این نرم افزار با امکاناتی چشمگیر، مانند انجام وظایف پیچیده حسابداری، پشتیبانی از حسابداری چند ارزی و مدیریت جریان نقدی، توانسته است به نیاز های متنوع شرکت ها پاسخ دهد. نرم افزار حسابداری بازرگانی با داشتن قابلیت ویرایش ماژول ها و فرم ها، به کاربران امکان مدیریت دقیق هزینه ها، تجزیه و تحلیل عملکرد و ارائه گزارش های دقیق را می دهد. همچنین، امکان رهگیری معاملات بانکی و پشتیبانی از موجودی، تولید و منابع انسانی، این نرم افزار را به یک ابزار جامع و کارآمد در مدیریت امور مالی و بازرگانی تبدیل کرده و به صاحبان کسب و کار ها در بهبود سودآوری و رشد اقتصادی کمک می کند.
ویژگی های بهترین نرم افزار های حسابداری بازرگانی
بهترین نرم افزار بازرگانی باید به طور کامل نیاز ها و خواسته های مرتبط با مسائل مالی و تجاری شما را پوشش دهد. برخی از مهمترین ویژگی های نرم افزار حسابداری بازرگانی عبارت هستند از:
نرم افزارها در حوزه حسابداری بازرگانی باید از ماژول ها و کاربرد های متفاوتی برخوردار باشند تا بتواند به نیاز های گوناگون کسب وکار های بازرگانی پاسخ دهند. کامل بودن یک نرم افزار حسابداری بازرگانی به شما این امکان را میدهد که کلیه نیازهای سازمان خود را به صورت یکپارچه مدیریت و کنترل نمایید. از جمله مهم ترین ماژول های نرم افزار حسابداری بازرگانی سریر می توان به خزانه داری (اسناد دریافتنی، پرداخت، دریافت، اسناد پرداختنی، مغایریت بانکی)، مدیریت ارتباط با مشتریان (وصول مطالبات، محاسبه بهره تعهدات) اشاره کرد. همانطور که میبینید ما در این نرم افزار کلیه نیازهای شرکت های بازرگانی را تامین میکنیم.
نرم افزار حسابداری بازرگانی باید قادر باشد به طور دقیق و خودکار وظایف پیچیده حسابداری مرتبط با معاملات تجاری از جمله مدیریت تراکنش های صورت گرفته، ثبت و پیگیری معاملات بانکی، تجزیه و تحلیل مالی، محاسبات چند ارزی و تهیه گزارش های حسابداری و مالیاتی را انجام دهد. (تسعیر داراییهای و بدهیهای ارزی، تراز حسابهای به واحد پولی موازی، گزارش مناسب سامانه مودیان، شناسایی اقلام باز حساب مشتریان،)
نرم افزار حسابداری بازرگانی باید قابلیت مدیریت جریان نقدی از جمله مدیریت خرید، فروش و پرداخت را داشته باشد. همچنین پیگیری و کنترل موجودی و تجزیه و تحلیل عملکرد مالی از دیگر وظایف نرم افزار حسابداری محسوب می شود. (شناسایی اقلام باز در فرآیند ثبت های حسابداری همراه با تعیین سررسید بدهی ها و مطالبات به شناسایی جریان نقدینگی در سازمان کمک میکند). تعیین منشاء و مقصد ورود جریان و خروج جریان نقدینگی موجب تهیه گزارش صورت جریان وجوه نقد به روش مستقیم منجر می گردد.
یکی از مهم ترین دغدغه های شرکت های بازرگانی انبارش آسان و مدیریت فرایندهای تامین از ورود به سازمان تا خروج کالا می باشد. به طور کلی میتوان گفت انبارگردانی ساده و آسان، قیمت گذاری و بهایابی، کنترل موجودی انبار، کنترل و پیگری وضعیت کالا از زمان ورود تا خروج و گزارش گیری از جمله مهم ترین ویژگی های یک نرم افزار حسابداری بازرگانی خوب می باشد. ما در نرم افزار حسابداری بازرگانی سریر به کمک (تکنولوژی، هوش مصنوعی، Workflow, Approval, Alert) کلیه فرایندهای انبارش و مدیریت تامین را پوشش میدهیم.
نرم افزار حسابداری بازرگانی باید قابلیت تولید گزارش های دقیق و جامع در زمینه های مختلف از جمله مالیات، موجودی، عملکرد مالی و تجزیه و تحلیل مالی را داشته باشد. این گزارش ها باید به صورت واضح و قابل فهم ارائه شوند. (اطلاع از ساختار جداول و امکان استفاده از Query Generator به کاربران امکان ایجاد گزارشات خاص را می دهد و ابزار crystal report امکان نمایش و تهیه گزارش را بر اساس نیاز فراهم می آورد)
یکی از مهم ترین عوامل موفقیت شرکت های بازرگانی مدیریت فرایندهای بازاریابی و ارتباط با مشتریان می باشد. به کمک نرم افزار سریر شما به راحتی میتوانید کمپین های بازاریابی را کنترل، ارزیابی و پایش کنید. همچنین ارتباط موثر با وب سرویس ها، سامانه های پیامکی و پیام رسان ها به شما این امکان را میدهد که به راحتی بتوانید با مشتریان خود در ارتباط باشید. (اگر نکته دیگری هست اضافه بفرمایید)
رابط کاربری نرم افزار حسابداری باید ساده، کارآمد و قابل استفاده باشد تا کاربران بتوانند به راحتی با آن کار کنند. همچنین به داده های مالی و تجاری خود دسترسی داشته باشند. (امکان رجوع به اسناد مبنا از طریق یک golden arrow و مشاهده جریان داده ها بصورت گرافیکی)
امنیت اطلاعات بسیار مهم است. نرم افزار باید اطلاعات مالی و تجاری شما را با استفاده از روش های قوی و پیشرفته امنیتی حفاظت کند. در این صورت از دسترسی های غیر مجاز جلوگیری می شود. (اخذ گواهینامه های امنیت اطلاعات و تست نفوذ بر پایه استانداردهای بین المللی مانند GIAC, ISACA, EC-Council)
ارتباط جامع با سامانه مودیان یکی از مهم ترین وظایف و تکالیف قانونی هر سازمان می باشد. ارتباط موثر و مفید نرم افزار حسابداری بازرگانی با این سامانه میتواند به واحدهای بازرگانی کمک شایانی کند. به کمک نرم افزار (سریر) شما میتوانید کلیه گزارش های لازم برای سامانه مودیان را آماده، کنترل و ارسال نمایید. (این نرم افزار اطلاعات مورد نیاز سامانه مودیان را در قالب فایل اکسل یا بصورت مستقیم آماده می نماید)
یکی از مهم ترین و اساسی ترین وظایف شرکت های ارائه دهنده نرم افزار های بازرگانی که تاثیر به سزایی بر روی پیاده سازی و کاربرد این نرم افزارها در سازمان ها خواهد داشت، آموزش و پشتیبانی می باشد. شرکت بتاسیستم (آموزش لازم در خصوص استفاده از نرم افزار و حتی روش های تنظیم سیستم را به کاربران کلید و کاربر نهایی را به عهده داشته با مستند سازی فرآیند آموزش (فیلم، کتاب، جزوه) بستر لازم جهت ارتقا و افزایش دانش کارکنان جدید را فراهم می آورد)
فرایندهای ارتباط با مشتریان CRM
قابلیت CRM در نرم افزار حسابداری بازرگانی شرکت ها را قادر میسازد که تعامل معناداری با مشتریان خود برقرار نمایند و نه تنها سودآوری شرکتها را افزایش میدهد، بلکه به حفظ مشتریان موجود نیز کمک میکند. هدف از کاربرد سیستمهای مدیریت ارتباط با مشتری یکپارچگی فرآیندهای بازاریابی، فروش و پشتیبانی مشتریان است. در حقیقت میتوان گفت مدیریت ارتباط با مشتری بخشهای مختلف کسب و کار شما را، از بازاریابی گرفته تا فروش و خدمات پس از فروش یکپارچه میسازد و هماهنگی کاملی بین تیمهای مختلف داخل یک سازمان ایجاد مینماید. (بهره گیری از امکانات سیستم شامل گزارشات و مراحل مختلف فرآیند فروش همانند نمای گرافیکی فرآیند فروش و گزارش قیف فروش به شناسایی بهتر نقاط ضعف این فرآیند کمک می نماید)
در کل، نرم افزار حسابداری بازرگانی باید توانایی مدیریت کامل و جامع فرایندهای بازرگانی، مسائل مالی و تجاری کسب وکار ها را داشته باشد. همچنین بتواند به صورت کارآمد به بهبود عملکرد و افزایش سودآوری کمک کند.
پارامتر های موثر جهت ایجاد برتری نرم افزار های حسابداری بازرگانی
وجود پارامتر ها و شاخص های مشخص می تواند منجر به برتری نرم افزار حسابداری بازرگانی شود. این ویژگی ها با ارتقاء تجربه کاربری، تنظیمات شخصی سازی پیشرفته برای کاربران، امکان ثبت اطلاعات فعالیتها به طور خودکار، امکان پیگیری دقیق مطالبات و معاملات و برخوردار بودن از امکانات مالیاتی و مدیریتی کامل، موجب ایجاد برتری در یک نرم افزار حسابداری می شوند. همچنین امکان صدور همزمان اسناد مالی و پشتیبانی از عملیات بازرگانی چند ریالی، نرم افزار را به یک ابزار یکپارچه و کارآمد تبدیل می کند.